Gastronomisk middag lørdag aften til Tangfestivalen

Tang og gastronomi går op i en højere enhed lørdag aften - 5 retters menu hvor tangen er en hovedbetsandel.
Den lokale Michelin kok Claus Henriksen fra Dragsholm Slot, den kendte kok Francis Cardenau, samt den lokale aspargeskonge Søren Wiuff står for maden denne aften.

Buy Tickets


 

Det er venner af Dansk Tang der arbejder med lokale råvarer og ikke mindst tang fra Odsherred. Den lokale Michelin kok Claus Henriksen fra Dragsholm Slot, den kendte kok Francis Cardenau, samt den lokale aspargeskonge Søren Wiuff står for maden denne aften.
Dertil kan tilkøbes lokal vin fra (Ørnberg og Vejrhøj Vin), tangøl, vand eller sodavand

Venue


Dansk Tang - Annebergparken 28 B Annebergparken 28 B
4500 Nykøbing Sj., Denmark

Belépés



Az alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google