Gastronomisk middag lørdag aften til Tangfestivalen
Tang og gastronomi går op i en højere enhed lørdag aften - 5 retters menu hvor tangen er en hovedbetsandel.
Den lokale Michelin kok Claus Henriksen fra Dragsholm Slot, den kendte kok Francis Cardenau, samt den lokale aspargeskonge Søren Wiuff står for maden denne aften.
Den lokale Michelin kok Claus Henriksen fra Dragsholm Slot, den kendte kok Francis Cardenau, samt den lokale aspargeskonge Søren Wiuff står for maden denne aften.
Jegyvásárlás
Det er venner af Dansk Tang der arbejder med lokale råvarer og ikke mindst tang fra Odsherred. Den lokale Michelin kok Claus Henriksen fra Dragsholm Slot, den kendte kok Francis Cardenau, samt den lokale aspargeskonge Søren Wiuff står for maden denne aften.
Dertil kan tilkøbes lokal vin fra (Ørnberg og Vejrhøj Vin), tangøl, vand eller sodavand